Tips voor ouders

Tips voor ouders · 27. juni 2019
De zomervakantie, we smachten er allemaal naar, maar de kinderen zijn wel erg lang thuis. Met deze 5 tips komen jullie goed de vakantie door!
Tips voor ouders · 18. mei 2019
Je kind is tien jaar geworden! Een nieuwe levensfase is aangebroken. Wat betekend dit voor de ontwikkeling van je kind en voor zijn/haar prestaties op school. 5 tips om goed om te blijven gaan met je (pre)puber.

Tips voor ouders · 22. oktober 2018
Die arme kinderen met hun overvolle rugzakken, uit onderzoek blijkt dat onze kinderen te veel meesjouwen. Wat kun je als ouder doen om dit tegen te gaan?
Tips voor ouders · 16. augustus 2018
Op de basisschool is je kind gegroeid van een koddige kleuter naar een prepuber met een eigen mening en soms misschien al een grote mond. En nu gaat hij naar de middelbare school. Een rugzak met nieuwe pennen, potloden, onbeschreven schriften en een hippe agenda liggen te wachten op maandag. De eerste schooldag op de middelbare school. Super spannend natuurlijk, ook voor jou als ouder. Wat kun je doen om de grip op je kind niet te verliezen?

Tips voor ouders · 27. mei 2018
Het belang van goed begrijpend kunnen lezen met duidelijke voorbeelden en tips.
Tips voor ouders · 01. mei 2018
Tips om je kind beter te laten presteren op school, aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door de Open Universiteit van Breda.

Tips voor ouders · 13. april 2018
Tips voor ouders bij het begeleiden van van huiswerk.