Gelukkige kinderen presteren beter!

Bij Huiswerk met een koekje vinden we het heel belangrijk dat kinderen mogen en durven dromen van hun toekomst. Tegenvallende schoolprestaties, een leerprobleem of een andere blokkade kan er voor zorgen dat kinderen niet meer in zichzelf geloven, hun dromen verliezen en denken dat ze niks kunnen. Het is onze missie om deze kinderen weer hoop én handvatten te geven om weer in zichzelf en hun dromen te geloven. Huiswerk met een koekje staat voor gezellig leren, jezelf mogen zijn én een deskundig en enthousiast team dat jouw kind voorop zet, altijd. 

Huiswerk - huiswerkbegeleiding - Breda - Zundert

Huiswerk maken en leren vinden maar weinig jongeren echt leuk, maar door te leren met gezelligheid, iets lekkers bij de thee en vooral veel aandacht, krijgen ze routine waardoor het huiswerk minder vervelend wordt. Bij Huiswerk met een koekje hebben we de expertise om iedere leerling op de juiste wijze te begeleiden, zodat ze zelfvertrouwen krijgen en weer in zichzelf gaan geloven. En dat is de basis om het maximale uit de schoolresultaten te halen. 
Meer informatie over onze huiswerkbegeleiding vind je hier!

Bijles & Examentraining

Bijles - examentraining- Breda - Zundert

Gaat het op school best wel goed op dat ene vak na, of zorgt het naderende eindexamen voor paniek? Dan is de specifieke en individuele aandacht belangrijk en wenselijk.  Huiswerk met een koekje gaat samen met de leerling op zoek naar het probleem, de angst of de blokkade waardoor dit specifieke vak nog niet lukt. Of we leren de leerling hoe je een examen kunt aanpakken, zodat ze hun zelfvertrouwen terugvinden en de resultaten hun groei bevestigen. 

Meer informatie over onze vaklessen vind je hier!

coaching op maat - Breda - Zundert

Als de dingen thuis of op school even niet zo lekker lopen, kan dit weerslag hebben op de emotionele toestand van kinderen. Als de schoolresultaten hieronder gaan lijden is het belangrijk dat het kind handvatten krijgt om met de situatie om te gaan én toch op school te blijven presteren op het juiste niveau. Bij Huiswerk met een koekje zijn we gespecialiseerd in deze problematiek en helpen we kinderen graag weer op weg zodat ze beter in hun vel komen te zitten.
Meer informatie over onze coaching vind je hier!


Dyslexie - hoogbegaafd

Aanpak

Wij vinden goed onderwijs belangrijk, maar dat kan alleen als een kind goed in zijn vel zit. Daarom investeren wij ook in het geluk van je kind. Door te luisteren en de tijd te nemen, ontstaat er een goede band met onze docenten. Dit is de basis om de beste zorg te kunnen bieden op het gebied van huiswerkbegeleiding of extra ondersteuning. We hebben lessen voor leerlingen in de bovenbouw van de basisschool en voor leerlingen op het voortgezet onderwijs. 

Expertise

Bij huiswerk met een koekje zijn alle leerlingen welkom. Maar we hebben gemerkt dat leerlingen met dyslexie of hoogbegaafde leerlingen heel goed reageren op onze aanpak. Deze leerlingen hebben vaak grote moeite op school. Omdat ze de lesstof niet begrijpen, of deze niet aansluit op hun leerbehoefte. Hierdoor verliezen ze vaak vertrouwen in hun eigen kunnen of geven school maar gewoon op. We zien beide leerlingen onderpresteren en dat is nergens voor nodig. Wij kunnen deze leerlingen doormiddel van onze aanpak weer motiveren en op weg helpen naar een diploma dat past bij hun kunnen.

huiswerkbegeleidig basisschool Breda - Zundert

Tarieven

bij 1x per week les €  99,95

bij 2x per week les

€ 189,95

bij 3x per week les

€ 269,95

Prijzen per maand

Bijles & Examentraining

Bijles € 125,-

Examentraining

€ 135,-

   

Prijzen per maand.

Coaching op maat

incl. begeleiding

passend onderwijs.

€ 85,-

Prijs per uur.


Huiswerk met een koekje en Bredapas

Huiswerk met een koekje is aangesloten bij BredaPas. De BredaPas is een kortingspas voor gezinnen uit Breda met een laag inkomen. Huiswerk met een koekje vindt het belangrijk dat elk kind de mogelijkheid krijgt om huiswerkbegeleiding te volgen en heeft daarom een overeenkomst met de Gemeente Breda gesloten. Huiswerk met een koekje biedt huiswerkbegeleiding aan tegen een lager tarief. Het verschil wordt deels bijgelegd door de gemeente Breda en deels door ons. Want ieder kind verdient goed onderwijs. 

Heb je een BredaPas, dan vindt je hier de tarieven.