Lessen

In onze begeleiding van kinderen trekken we samen op met jou als ouder en met de school. Hierdoor kunnen we gericht werken aan de ontwikkeling van je kind. De  begeleiding vindt plaats in een huiselijke sfeer. We zorgen tijdens de lessen voor uitdaging en lol. Deze persoonlijke en op maat  gemaakte aanpak zorgt ervoor dat je kind plezier heeft in het leren en dat de leerresultaten beter worden. 

Huiswerk-begeleiding

 

In kleine groepjes begeleiden we leerlingen op maat. We kijken naar de behoeftes van de leerlingen en leren ze nieuwe leerstrategieën. Zo leren ze met en van elkaar, tot ze onze hulp niet meer nodig hebben. 

Bijles & Examentraining

Heeft je kind moeite met een bepaald vak dan bieden we bijles aan. Vak afhankelijk verzorgen we deze lessen zelf of wordt de les overgenomen door een gastdocent. Dit geldt ook voor de examentrainingen. 

Coaching op maat

Soms haalt je kind prima cijfers, maar zit het niet lekker in zijn vel. Wij kunnen helpen d.m.v. coaching. Onze expertise ligt bij pesten, faalangst, zelfbeeld, zelfvertrouwen, rouw & verlies en scheiding.

Project Hoogbegaafd

 

Hoogbegaafde kinderen krijgen op school vaak niet voldoende uitdaging om te kunnen excelleren. Bij de HB-projecten heeft je kind zelf de touwtjes in handen. Onder onze begeleiding behalen we in 12 weken de mooiste doelen. 


Tarieven

Huiswerk- begeleiding

1x per week €  99,95

2x per week  

€ 189,95

3x per week

€ 269,95

Bijles & Examentraining

Bijles € 125,-

Examentraining

€ 135,-

Remedial Teaching

€ 145,-

Coaching op maat

 

Intake

 

€ 85,- *

Probleemanalyse

& plan van aan-

pak op schrift

€135.- * 

Coaching op maat

incl. begeleiding

passend onder-

wijs

€ 75,- **

Project hoogbegaafd

Totaal project

van 12 weken 

€ 1500,-
   

De prijzen zijn berekend per maand. In de schoolvakanties worden in principe geen lessen gegeven, tenzij anders afgesproken. De lessen dienen aan het begin van de maand te worden betaald, hiervoor ontvang je een factuur. 

*  Deze kosten voor de intake zijn eenmalig. Probleemanalyse en plan van aanpak worden mondeling besproken. Er zijn enkel kosten aan verbonden wanneer je deze op schrift aanvraagt.

** Deze prijzen zijn berekend per uur en worden het einde van de maand betaald, hiervoor ontvangt je een factuur. 

Bredapas

Huiswerk met een koekje is aangesloten bij BredaPas. De BredaPas is een kortingspas voor gezinnen uit Breda met een laag inkomen. Huiswerk met een koekje vindt het belangrijk dat elk kind de mogelijkheid krijgt om huiswerkbegeleiding te volgen en heeft daarom een overeenkomst met de Gemeente Breda gesloten. Huiswerk met een koekje bied huiswerkbegeleiding aan tegen een lager tarief. Het verschil wordt deels bijgelegd door de gemeente Breda en deels door ons. Want ieder kind verdient goed onderwijs. 

Heb je een BredaPas, dan vindt je hier de tarieven.