Project Hoogbegaafd

Hoe jouw traject eruit gaat zien, kunnen we je nu nog niet vertellen. Omdat we jouw project -samen met jou- nog moeten ontwikkelen. Wat kunnen we je wel vertellen?

In twaalf weken tijd gaan we aan slag met jouw droom of wens. Daar koppelen we doelen aan en een plan om deze doelen te bereiken. 

We starten met 12 verschillende projecten tegelijk. Eén keer in de week komen alle projectleiders - waaronder jij- samen voor een groepssessie, denktank of workshop. Daarnaast heb je iedere week een individuele coachingssessie waarin we werken aan jouw doelen, maar ook aan je valkuilen en je talenten. Aan het einde van de 12 weken presenteren we alle eindproducten aan familie, vrienden, kennissen of wie je er maar bij wil hebben. 

 

We hebben maar 12 plekken te vergeven, dus meld je snel aan! We starten in de week van 2 september! 

Hoogbegaafd zijn is niet altijd fijn. Zeker niet als je op school niet voldoende uitdaging weet te vinden. Dat kan leiden tot frustratie, onderpresteren en een ongelukkig kind. Bij Huiswerk met een koekje weten we hoe vervelend het is als je niet begrepen wordt, omdat je anders denkt. Wij willen dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen op een niveau dat bij ze past. Daarom hebben we een programma ontwikkeld speciaal voor Hoogbegaafde jongeren vanaf 12 jaar. 

In 12 weken tijd gaan we samen een hele gave uitdaging aan. Jij beslist wat deze uitdaging wordt en zorgt dat je eigen doelen behaald worden. Wij bieden jou de perfecte begeleiding om je doelen te behalen. En samen zorgen we voor een bijzonder eindproduct, dat helemaal past bij jou!