Geen zin meer in elke dag ruzie over huiswerk?

Leren en huiswerk maken kan iedereen, je hoeft alleen maar te weten hoe! Leer van ons! Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijles, RT en examentraining op maat in Breda Noord op een gezellige en effectieve wijze die past bij uw kind.

Herkent u één van de volgende situaties?

  •  Vaak ruzie over huiswerk
  • Uw kind leert wel, maar haalt toch slechte cijfers
  • Uw kind heeft geen zin in school
  • U heeft het gevoel geen grip te hebben op het huiswerk van uw kind
  • Uw kind zegt geen huiswerk te hebben
  • Uw kind dreigt te blijven zitten
  • U denkt dat uw kind veel beter kan presteren dan het nu doet
  • U heeft het gevoel dat uw kind niet gelukkig is op school.

Meldt uw kind dan aan bij Huiswerk met een koekje, zodat we samen kunnen zoeken naar een manier van leren die past bij uw kind, zodat het weer het beste uit zichzelf kan halen. Klik hier om direct aan te melden.

huiswerkbegeleiding

In kleine groepjes begeleiden we leerlingen op maat. We kijken naar de behoefte van de leerlingen en leren ze nieuwe leerstrategieën. Zo  leren ze met en van elkaar, tot ze onze hulp niet meer nodig hebben. 

bijles & examentraining

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak dan bieden we bijles aan. Vak afhankelijk verzorgen we deze lessen zelf of wordt de les overgenomen door een gastdocent. Dit geldt ook voor de examentrainingen. 

 

coaching

Soms haalt uw kind goede cijfers, maar zit het niet lekker in zijn vel. Wij kunnen helpen d.m.v. coaching. Onze expertise ligt bij pesten, faalangst, zelfbeeld, zelfvertrouwen en rouw & verlies.

 


Wij zijn werkzaam in Breda Noord en werken individueel of in kleine groepjes. Wij bieden ondersteuning voor jongeren in de bovenbouw van de basisschool, de middelbare school en het MBO.  Vooraf bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Met uw kind stellen we doelen op korte en langere termijn die leiden tot een plan van aanpak. 

Meer weten?

Huiswerk met een koekje, Breda

marloes@huiswerkmeteenkoekje.nl

tel: 06-10339167

Klik hier om je te abonneren op onze blog.