Onderwijs dat bij je past

Leren stopt nooit. Ons hele leven blijven we ons ontwikkelen en genieten we onderwijs. Privé omdat we iets nieuws willen leren. Op ons werk, omdat we kennis moeten verbreden of verdiepen. En op onbewaakte ogenblikken als we iets zien of horen dat ons nieuwsgierig maakt of ons raakt. Dan leren we en passen we ons gedrag aan. Deze laatste vorm van leren is het rijkst. We leren het best en het snelst als we geraakt worden, onze emotie mee gaat doen en we de noodzaak en relevantie ontdekt hebben. En dat is precies de reden waarom we vaak zo'n hekel hebben aan leren van dingen die moeten. Het is saai, langdradig en we zien vaak de noodzaak niet. Huiswerk met een koekje maakt leren weer leuk! Wij bieden rijke, gepersonaliseerde en doelgerichte lezingen, workshops en onderwijsprojecten voor iedere plek waar geleerd moet worden. 

 

Lezingen

Een goede lezing inspireert, motiveert en zet aan tot nadenken. Lezingen zijn er in alle soorten en maten. We bieden lezingen aan in verschillende onderwerpen. Maar staat je onderwerp er niet bij, schroom dan niet om contact met me op te nemen en dan bespreken we samen de wat je wilt en wat mogelijk is. 

Workshops

Een workshop van Huiswerk met een koekje is uitdagend en verrassend. Je gaat echt zelf aan de slag met een onderwerp, actief en met een lach maken we er een gezellige tijd van. Van en met elkaar leren is het uitgangspunt. Ideaal voor klassen en teams. Omdat een veilige groep essentieel is om in te leren.

Advies

Wil je graag onderwijs maken, maar weet je niet hoe te beginnen. Of heb je een idee, maar weet je niet hoe je dit goed kunt omzetten naar lessen die aanslaan bij de doelgroep en een goede leerlijn bevatten? Huiswerk met een koekje denkt graag met je mee! Samen maken we verrassend onderwijs!

Projecten

Projecten en samenwerkingen tussen verschillende disciplines daar worden we bij Huiswerk met een koekje heel erg blij van. Ga je aan de slag met kunst, cultuur of onderwijs. Dan willen we graag met je meedenken en samen fantastische dingen neerzetten. Eenmalig of langlopend, wij doen mee!